Posted on 22 octobre 2018 By Woodward With 0 comments

Hur man använder mutor i din vårrengöringsplan

Det är inte förvånande att vi kan bli mycket tankeväckande och häftiga vad vi än tänker på att ha en plan att hantera den röra som verkar vara runt omkring oss. Vi kan kalla det vår vårrengöringsplan, men vi vet att vi måste få alla involverade på något sätt. Det betyder hela hushållet, särskilt de som normalt är långsamma när de går upp till plattan.

Din vårrengöringsplan hade bättre att vara snygg och innovativ, eller du kommer inte att kunna ge den nödvändiga motivationen för att få dem att göra vad du vill att de ska göra. Ring det om mutor om du vill, men om du inte är smart kan du sluta göra allt det smutsiga arbetet själv och i slutet av din helg kan du känna dig sliten, flyttstädning priser frazzled och avundsjuk på resten av familjen som fortfarande verkar ha energi.

Varför anser du inte det på så sätt? Om alla städas som de gick och inte tillåter saker att lägga upp, skulle du inte behöva en vårrengöringsplan. Inte heller skulle du behöva tvinga folk att låna ut en hand och allt skulle bli enkelt genomfört.

Vad sägs om att försöka stimulera människor flyttstädning stockholm kollektivavtal att delta i din vårrengöringsplan genom att lägga några mynt, kvartaler kan göra, runt på platsen. Om du berättar för dina familjemedlemmar att den som samlar mest, kommer att vinna ett visst pris och komma med något kreativt och lämpligt, kommer det troligen att få dem att rulla upp ärmarna och kasta in.

Vad sägs om att berätta för varje familjemedlem att deras stolthet står på spel, för att du ska komponera en lista över dem som gör det bästa för att hjälpa dig? Titta på hur detta motiverar de yngre att engagera sig i din vårrengöringsplan och eftersom de har mer energi kommer det att vara dubbelt produktivt.

Glöm inte att ha en vårrengöringsplan som är utformad för att få ut det mesta av tiden du har tillgång till. Du kanske inte kan slutföra allt som behöver göras, men bara se till att du fokuserar på de områden som är särskilt dåliga – precis som garaget.

En av de värsta platserna i ditt hem är garaget. Allt faller på golvet och sitter där om det inte städas. Smuts, damm och skräp kommer att förenas med allt som faller från undersidan av din bil, oljor, smörjmedel och allt annat. Det är ett stort rengöringsjobb.

Ovanpå din lista över prioriteringar när det gäller en vårrengöringsplan är din önskan att se till att du inte behöver göra det igen när som helst snart. Därför, när du går med, flyttstädning stockholm kollektivavtal gör tydliga anteckningar om hur du kommer att undvika några av de värsta röra som du har hittat.

Leave a comment

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Required fields are marked *
Your email address will not be published.

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>